Dzięki za odpowiedź. Powiedz mi jeszcze, co w tej wersji można zmienić, lub czy można zmienić moduł na taki, w którym można edytować kod ( i jaki by to musiał być)
Czy chorzy umysłowo mogą kandydować na Prezydenta RP?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Czy chorzy umysłowo mogą kandydować na Prezydenta RP?
Po obejrzeniu tego "wywiadu" uważam, że należy wprowadzić obowiązkowe badania psychiatryczne dla kandydatów na urząd Prezydenta RP...
Rycerze Jedi - to "intergalaktyczna bezpieka, ubecja z tym całym małym Yodą na czele" - cytat z kandydata na Prezydenta RP... niesamowite....
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
ps. swoja droga ten swir żydożerca ma wyjątkowo "polskie" nazwisko... :P
-
-
Pany - ustawione to fakt ale jakby nie spojrzeć o Star Wars`ach pojęcie ma :lol:Była Octavia II 1.9 TDI BXE by Wally
=> Superb II FL 1.6 TDI CAYC,
=> Volkswagen Passat City 1.6 TDI
=> Volkswagen Passat Variant 2.0 TSI DSG
"Nie ma rzeczy niemożliwych... są tylko nieopłacalne..."
Komentarz
-
-
A ja już myślałem, że JKM strzeli w pysk JP :diabelski_usmiech
To co już teraz wymyślają... http://regiomoto.pl/portal/wiadomosc...odatkowe-kursy Zdaje ktoś prawo jazdy.... a za jakiś czas znów kasę płacić! Jakby to nie mogło być w programie kursu...i w cenie!!!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez spcZamieszczone przez aro_40A bo to on jeden powinien przejść badania? Znam jeszcze co najmniej 460 którym powinni zrobić te same badania
:szeroki_usmiechIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez marlej108Wlasnie trwa debata - kretyn Braun w ciagu 2 minut udzielanej odpowiedzi 5 razy odniosl sie do Zydow... skad sie biora tacy durnie w polskiej polityce??? Wracam do sluchania "genialnych" kandydatow (szkoda ze Bronek zdezerterowal...).
Komentarz
-
-
Chory psychicznie czy złodziej?
A co to dla nas na dole za różnica?
Najwyżej będzie momentami tragicznie, śmiesznie, żałośnie, głośno, pokłóca się, moze po ryju jak w innych parlamentach natrzaskają.
Ale dla nas na dole będzie nadal tak samo ch*@$wo.
Mam takie wrażenie że Pawełek może być "czarnym koniem" tych wyborów. Ale co z tego? Nie wygra, a nawet jakby zdarzył się cud to co on zrobi sam bidulek czy z paroma od JKM? Będzie cyrk i kłótnie IMO. Ale coś się będzie działo.
A my i tak za to wszystko zapłacimy.
Żeby coś się zmieniło to by trzeba wszystkich z wiejskiej wysłać takim A380 w podróż w jedną stronę i szybko wybory robić :szeroki_usmiech .
Pewnie tylko mnie to śmieszy ale innego pomysłu na zmiany nie mam :wink:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Alonzo_Mam takie wrażenie że Pawełek może być "czarnym koniem" tych wyborów. Ale co z tego? Nie wygra, a nawet jakby zdarzył się cud to co on zrobi sam bidulek czy z paroma od JKM?
co zrobi jak wygra? G...no sam, bez zaplecza, bez szabelek w Sejmie zrobi tyle co i teraz może robić. Sorry, może ewentualnie cos im zablokować z podpisem, ale szybko się odgryzą i go ugotują na twardoIf we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
marlej108, Braun = Bronek.
jeden przegina swoimi antywywodami na wiele tematów = drugi przegina swoją bezpłciowością i dupowłażeniem.
a więc czy "chorzy" na antytezy powinni kandydować = czy pipy i sprzedawczyki powinny kandydować? teoretycznie oba przypadki powinny być odrzucone, zresztą wszystko pomiędzy pewnie też.... Ale co mamy do gadania....
[ Dodano: Sro 06 Maj, 15 23:29 ]
Alonzo_,
Komentarz
-
-
Mnie zastanawia co nie tak jest z tymi debilami co z ignoranctwa albo lenistwa nie poszli na wybory...wszyscy na około marudzą jak to jest im źle, a potem dupy nie ruszą żeby coś zmienić...żeby pokonać "bul"...Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kminkMnie zastanawia co nie tak jest z tymi debilami co z ignoranctwa albo lenistwa nie poszli na wybory...wszyscy na około marudzą jak to jest im źle, a potem dupy nie ruszą żeby coś zmienić...żeby pokonać "bul"...If we could convert bullshit into energy, we would be millionaires.
-
Zamieszczone przez Alonzo_Mam takie wrażenie że Pawełek może być "czarnym koniem" tych wyborów.
Zamieszczone przez aro_40Zamieszczone przez kminkMnie zastanawia co nie tak jest z tymi debilami co z ignoranctwa albo lenistwa nie poszli na wybory...wszyscy na około marudzą jak to jest im źle, a potem dupy nie ruszą żeby coś zmienić...żeby pokonać "bul"...
Komentarz
-
Komentarz